MLS Football Jersey
17 Mayıs’ta, “Chaonan · Geleceği Kazanma” temasıyla 2024 Wanda Tüccar Yönetimi Güney Bölgesi Marka Zirvesi, Hengqin Guangdong -Australia’da -Derinlemesine İşbirliği Bölgesi’nde başarıyla yapıldı ve Güney’in Stratejik Düzen ve Geliştirme Stratejisini daha da ortaya koydu. semt.Zhuhai’nin ilk Wanda Plaza -zhuhai Doumen Shirong Wanda Plaza’nın bu yıl Aralık ayında resmi olarak açılacağını ve bu da Doumen ticari bölgesindeki boşluğu dolduracak olduğunu belirtmek gerekir.
Raporlara göre, bu, 2.000’den fazla misafiri sahnede toplamak için çeken en büyük etkinliktir. seviyeler ve kuruculardır.
Marka Zirvesi Select Hengqin Guangdong -Australia -Derinlemesine İşbirliği Bölgesi
Çoklu ticari matris yüksek kaliteli markalar çekiyor
Wanda Tüccar Yönetimi Güney Bölgesi Hubei, Hunan, Guangdong, Guangxi, Jiangxi, Fujian ve Hainan’ı kapsar.125 Bölgedeki Wanda Plaza, Wuhan, Changsha, Guangzhou, Shenzhen, Nanning, Nanchang, Fuzhou ve Xiamen tarafından işletilmektedir. yer.
Bu marka zirvesinde, Wanda Tüccar Guannan Bölgesi, Stratejik Hengqin Guangdong -Australya Derin İşbirliği Bölgesi’ni seçti ve çok taraflı kaynaklar toplandı.Buna ek olarak, konferans Omni -Channel Canlı Yayın şeklinde senkronize edilir ve çevrimiçi ve çevrimdışı paralel olarak aktiftir ve içerik deneyimi zengindir.
Resmi veriler, Wanda Merchant Management South bölgesinde şu anda 600’den fazla markanın 10 yıldan fazla süredir sahip olduğu 7.500’den fazla kooperatif markası olduğunu göstermektedir.Wanda Tüccarlarının Güney Bölgesi’ndeki ilgili yatırım tanıtımından sorumlu kişi, bu zirvenin bağlantısı sayesinde marka partisinin gelecekte ve iki partinin geleceğine daha fazla güveneceği umulduğunu söyledi.
Aslında, Wanda’nın “iyi şovu” olan eski mülkte yeni bir modern ticari ticari iş oldu.Özellikle Shenzhen Longgang Wanda, geleneksel bir ev mağazasından geliyor. yenilik ve çeşitli yerlerde çeşitli yerlerde Wanda Plaza’ya rehberlik etmek için bir “cetvel” oldu.
Wanda Merchant South bölgesinin, stok mülkünün yinelemesine dayanan yenilikçi uygulamanın, projelerinin kalitesini ve deneyimini yükseltmeyi etkili bir şekilde teşvik etmekle kalmadığı, aynı zamanda ticari yönetimin değerinin iyileştirilmesini de teşvik ettiği görülebilir.
Wanda Plaza ilk kez Zhuhai’ye girdi
Doumen ticari alanının boşluğunu doldurun
Raporlara göre, bu yılın ikinci yarısında, Wanda tüccarı Guannan Bölgesi, Wanda Wanda, Wuhan’a ek olarak, Zhuhai Doumen Wanda Plaza, Qianjiang Wanda Plaza, Xiamen Xinglin Wanda Plaza’yı da içeriyor. Nanning Üniversitesi East Road Wanda Meydanı 600.000 metrekareden fazla ticari artış getiriyor.Buna ek olarak, Fuzhou High -Tech Bölgesi, Zhanggong Bölgesi, Ganzhou ve Kuizi Road, Foshan’da üç rezerv projesi var.Bunlar arasında, Zhuhai ve Qianjiang ilk kez girdiler, yani Güney Bölgesi’nin ticari haritaları, özellikle Guangdong -Hong Kong -Macao Greater Bay Area, Yangtze Nehri Ekonomik Kemeri gibi çekirdek alanlar daha da genişleyeceği anlamına geliyor. ve Boğan Batı Şeria Ekonomik Bölgesi.
Bu konferansın yerine Zhuhai’nin ilk Wanda Plaza -zhuhai Doumen Rong Wanda Plaza’nın Guangdong, Hong Kong ve Macao’nun hızlandırılmış entegrasyonunun dönem kemiklerini karşılamak için bu yıl resmi olarak açılacağını belirtmek gerekir.
Proje, Doumen bölgesinin JiaoFeng Güney Terminali’nde yer alıyor. , Meng Pet Park, Ebeveyn -Çocuk Merkezi, Kültürel ve Yaratıcı Kitabevi ve Diğer Özellikler Deneyim tabanlı bir mikro -turizm varış noktası yaratır ve tüketicilere çoklu duyusal deneyimler sağlar.
Marka düzeni açısından, proje Guangdong -Hong Kong -Macao Greater Bay Area’da ilk önce marka kaynaklarını toplayacak ve ilk şehir mağazalarının%30’undan fazlasını, en son marka konsept mağazasını ve ilk mağazayı tanıtmayı planlayacak Zhuhai bölgesindeki ticari boşluğu doldurmak için%20’nin üzerinde.
Şu anda, mahallenin ticari kısmında Latin Amerika (Çin) Kapsamlı İş Merkezi var.
Wen | Yezhou
Rapor/Geribildirim
MLS Football Jersey