MLS Football Jersey

Yeni ürünler ve yeni mağazalar birleştirilmiş, iş seyahati ve spor sergisi bağlantısı ve yurtdışında ve yurtdışında gümüş olan topluluk sakinleri için bir dizi samimi hizmet önlemi … pazarlama töreni yapıldığı bildirildi. Ticari uçak gemisi Bailian Group, bu alışveriş festivali için tüketici faaliyetlerini teşvik etmek için 150’den fazla temayı “pişirdi”.

Bu alışveriş festivalinde birçok “yeni” dinamik var.Yeni ürünler arasında kozmetik, giyim, büyük sağlık ve diğer kategoriler: örneğin, Bai Lian’ın ilk Caixiang Loveing ​​Festivali, Şangay’ın ilk Prada değişim rujı, BLR, DENZIL Patrick, 2024 İlkbahar / Yaz; Giyim;

İlk mağaza açısından, Bailian ZX Chuangque Field’ın “Animasyon Kitabevi+Kahve” nin ilk mağazası Beiguoshu New York Beigu Yolu Ticari Bölgesi’nin ilk mağazası açılacak. Yakın gelecekte GAP Ticaret Merkezi.Hao Meijia Light Shop Gümüş Saç Yaşanabilir Akıllı Deneyim Mağazası da yenilenecek.

Eski ismin de yeni bir trend var.İlk farmasötik Shaanxi South Road mağazası yenilenmek üzere, ilk tıpta ilk evcil hayvan dostu eczaneyi yaratıyor.İkinci Maochang 192 -Two -Mirror endüstrisi Nanjing West Road’da başlayacak.

İlk farmasötik Shaanxi South Road mağazası yenilenmek üzere (sadece etkinin bir işaretidir).

İş seyahati ve spor sergisi, şehrin seferberliği ve Cross -border bağlantısının derinlemesine geliştirilmesi, bu alışveriş festivalinin bir başka özelliğidir.”Beş Beş Beş Alışveriş Festivali” sırasında, Bailian Group’un en büyük ticari yerlerinin en önemli ticari yapıları, değişen tiyatrolar, sergi alanları ve spor alanları, “göz alıcı ve göz alıcı” etkinlikleri ezici: örneğin, Bailian Will Birlikte çalışın “Shanghai Şangay” Art Expo “için birlikte çalışın, Şangay Sergi Salonu’nu ve ilk yüz mal iş merkezini, özel bir sanat projesi” Bailian Image “yaratmak için birleştirir; Sergi; Büyük Red Hat serisinin ilk Red Hat serisi olan Wonder “, Nijeryalı sanatçı Baba Baba Gud Olataki, Çin’de” Geri: Farklı Sanatçıların Biyografisi “ni sergiledi.

Bu yılki alışveriş festivalinin “Shang Hi Hareketi” temasına odaklanan Bailian Group, Olimpiyat Kalifikasyon Serisi, F1 China Grand Prix ve Şangay Vatandaş Oyunları gibi büyük etkinliklere dayanan bir dizi heyecan verici etkinlik başlattı: Örneğin 12 Mayıs 2024’te Çin Koordinatları · Shanghai Şehir Oryantasyonu Outdoor Challenge başlamak üzere.Etkinliğin resmi ortağı olarak Lianhua, vatandaşların satın alması için sağlıklı ve organik ürünler sağlamak için yönlü Saijianhua bölgesinde (Şangay Stadyumu) ​​karakteristik stantlar kuracak.Bai Lian’ın 1. Temel Ticari Merkezi, 1. Bai Bai, World Expo, Bailian ZX Chuangque Field ve Bailice Xuhui Ticari Plaza’nın mağazaları, spor tüketim potansiyelini serbest bırakmak için sporların koordinatları olacak.

24 Nisan’da “Beş Beş Beş Beş Beş Alışveriş Festivali · Bailian Life Sezon” Entegre Pazarlama Lansman Töreni’nde, Bailian Özel Servis Markası “Touch-Care” topluma resmi olarak ilan edildi.Alışveriş festivali sırasında, ilk ilaç 220’den fazla “Bailian Direct Train: Sağlık ve Şangay” faaliyetleri, toplum sağlığı testi, geleneksel Çin tıbbı danışmanlığı ve sağlık sigortası poliçesi yorumu dahil olacak.Wu Liangcai’nin gözlükleri ve Maochang gözlükleri tüm mağazalara “Ayna Shan Mirror” hizmet projesini tanıtacak.Hao Meijia, piyasada bir dizi “yüz aile koleksiyonu” yapmak, Bailian’ın çeşitli format kaynaklarını entegre etmek ve yaklaşık 40 hizmet sunmak için topluluğa gidecek.Bailian, “I Gelly, Filmleri İzle” gibi etkinlikler başlattı. Bailian platformu.

Bailian büyük alışveriş merkezleri denizaşırı turist tüketim yönergeleri başlattı.

Buna ek olarak, bu yıl denizaşırı turistlerin sayısındaki önemli artışa yanıt olarak, Bailian grubunun ticari satış noktaları, yabancı kart ödeme, yabancı dil hizmetleri ve vergi iadesi ihtiyaçlarını içeren bir hizmet planı yaptı ve uygun bir şey yarattı. ve verimli uluslararası tüketim ortamı.

MLS Football Jersey