MLS Football Jersey

Uzun zamandır bilişli ultra Hye Shenghui nihayet perdeyi tanıttı.18 Nisan’da Changping bölgesinde bulunan Pekin Ultra Extreme Shenghui resmen açıldı.Yaklaşık 500.000 metrekarelik bir hacme sahip bir proje olarak, süper kutup Hei Shenghui, Changping bölgesinin ticari arzını destekledi.Aynı zamanda bu aynı zamanda Pekin’deki Pekin’deki düzeninde dördüncü proje.Pekin Ticari Pazarı’nın hızlı gelişimi ile, Pekin’e girmenin yedi yılında, uzun vadeli kalkınmaya ulaşmak için Hyona Commercial sadece projelerini derinden geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda aktif olarak genişleme fırsatları bulmalıdır.Analiz, yeni ve eski projelerin aynı aşamada rekabet edip etmediği, bir iş markasının geleceğini belirlemenin anahtarı olacağına dikkat çekti.

Kuruluştan beş yıl sonra

Beş yıl sonra Pekin Super Polar Healthhui işini açtı.Pekin ticari günlük muhabiri açılış alanını ziyaret etti ve süper aşırı Bioshui marka mağazasının çeşitli tercihli etkinlikler yürüttüğünü gördü ve birçok tüketiciyi deneyimlemeye ve tüketmeye çekti.Heasheng Commercial tarafından yayınlanan verilere göre, açılıştan sonraki 2 saat içinde, alandaki yolcu akışı 50.000’i aştı.

Ultra Daimi Sağlık Değişimi Projesi’nin toplam hacminin yaklaşık 500.000 metrekare olduğu anlaşılmaktadır. Giyim perakende formatları halka açıldı.Proje, Pekin bölgesindeki ilk çift dev ekran, Huanying Studios, Jiajiayue Süpermarket amiral gemisi mağazası, KT atletik sahne mağazası, Muji Jingbei mağazası, Ur Jingbei’nin ilk mağazası ve bir alanı gibi 40’tan fazla bölgesel ilk mağazayı tanıttı. 1000’den fazla Metre’de Uniqlo gibi ana mağazalar.

Süper kutup sağlık değişiminin Pekin’deki ikinci Hei Shenghui olduğunu ve aynı zamanda “Ultra Persia” nın ilk iniş projesi olduğunu belirtmek gerekir.Beş yıllık hazırlıklardan sonra, Heasheng Commercial bu projede birçok yeni girişimde bulundu.Hyato’dan sorumlu kişi -hee Shenghui, Pekin Business Daily muhabirine projenin Pod Park Business ve “Pan Entertainment Tema Kompleksi” nin çekirdeği tarafından yönlendirildiğini söyledi.

Muhabir, Chaoyang Hezhenghui, Muyuyuan Hei Meydanı, vb. Gibi farklı iş alışverişi yöntemlerinin yaklaşık 30.000 metrekarelik açık kareler inşa ettiğini ve 800 metre -metre bilgelik pisti ile donatıldığını gördü. orta.9.000 metrekarelik binicilik alanı, süper büyük kaykay parkları, kamp üsleri ve çocuk parkları, evcil hayvan parkları vb.

Daha sonra, Ultra Extreme Senato’nun diğer içeriği birbiri ardına açılacak.Yukarıda belirtilen kişiye göre, dalış salonunun içeriği, kulüp Lenz, çift katmanlı Huawei Akıllı Yaşam Müzesi ve Amerikan tarzı paten parkı Mayıs ayında açılacak.Uluslararası sanatçı Lucas Zanotto ile proje tarafından yaratılan Peek-a-Boo!Çin Sınırlı Sanat Enstalasyon sergisi de Mayıs ayında gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Pekin Kuzey’deki ticari boşluğu doldurun

Ultra kutup biyolojik değişiminin girişi bölgesel iş atmosferini yeniden inşa edebilir.Pekin Uluslararası Ticaret Merkezi’nin araştırma üssünün baş uzmanı Lai Yang’a göre, ultra yoğun biyolojik değişimin bulunduğu ticari bölgelerin çoğu çoğunlukla topluluk işletmeleri. İş bölgesi, iş bölgesinin ve hatta iş bölgesinin tüm değişen bölgesinin ticari atmosferi ile sonuçlanan iş bölgesi etkili bir şekilde değiştirilebilir.

Şu anda, Changping bölgesindeki ticari projelerin işlevleri esas olarak Pekin Yuehui, Lu Jin World Plaza, Cathay mağazası vb. Gibi çevredeki sakinlerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak içindir. Bu projeler genellikle küçüktür ve markalar nispeten bekardır.2023’ün ikinci yarısında, Long Street Projesi ve Shahe Yaoli gökyüzünün arkasında açıldı ve Shahe Nehri Yaoli art arda açıldı ve bölgesel işi bir dereceye kadar yeniledi.Bununla birlikte, yukarıdaki iki projenin inşaat alanı 200.000 metrekaredir ve markaların tanıtımı nispeten sınırlıdır.

Ultra Başkanlar bölgesel ticari hacim ve marka zenginliğini daha da genişletecektir.”Son yıllarda, Haidian Bölgesi’nin kuzey kısmının, özellikle de çevredeki Pekin Yolu’nun yaşam yoğunluğu arttı. tüketicilerin derin deneyimlerinin ihtiyaçlarını karşılamak.

Verilere göre, Ultra Polar Hei Shenghui, Pekin Yolu ve Pekin -Tibet Yüksek Hız Hızının kesişiminin kuzeybatı köşesinde yer almaktadır.Projenin etrafında, yaşam bilimleri, değişen Xiaomi Future Endüstri Parkı ve Changyi Garden, Longcheng Garden, Lingxiu Hui Vadisi gibi büyük topluluklar var.

Ürün Hattı Farklılaşmasını Güçlendirin

Chaoyang Heshenghui’nin 2017’de açılmasından bu yana, Hesheng Commercial 7 yıl boyunca Pekin’e girdi.Ticari işletmenin resmi web sitesine göre, iş düzeyi Pekin, Şangay ve Guangzhou’ya odaklanmıştır ve “Pekin -tianjin -hebei, Yangtze Nehri Deltası ve The Pearl River Deltası” nın üç ana ekonomik çevresidir. inşa edilmiş.Kuşkusuz, Pekin Pazarı ve hatta Kuzey Çin pazarı Heasheng işinin temel geliştirme alanlarıdır.

Yedi yıl içinde dört ticari endüstri açma hızından yola çıkarak, ultra kutup biyolojik değişiminin genişleme hızı hızlı değildir.Şu anda Pekin’deki projeler arasında Chaoyang Heshenghui, Muyuyuan Hezheng Plaza, Wangjing Heisheng Xintiandi, yeni açılan ultra -Shenghui ve Tongzhou Heshenghui yer alıyor.Genel olarak, Hei Shenghui projesi genellikle kentsel banliyölerin ve tüketici gruplarının yoğunlaştığı bölgede bulunur.

Pekin iş piyasasının bir yandan artan rekabetle karşı karşıya olduğunu belirtmek gerekir, diğer yandan yeni projeler hala piyasaya sürülüyor.Pekin Ticaret Bürosu tarafından yayınlanan verilere göre, 2023’te Pekin Şehri, 2024’te 2,4 milyon metrekarelik büyük ölçekli ticari tesisler elde etti. Yuecheng City, Changping Shahe Wanda Plaza ve Alt merkezden Vientiane gibi 10’dan fazla proje.

Hesheng Business, Pekin pazarında bir avantaj sağlamak istiyor.Yang Qingsong, uygun bir fırsat varsa, Hesheng işinin ışık varlıklarındaki eski kentsel reform projelerine daha fazla katılabileceğine inanıyor.Aynı zamanda, proje bölgesel ihtiyaçları karşılamak temelinde kentsel tüketim yerleri oluşturmak istiyorsa, kesin konumlandırma temelinde çevrimiçi ve çevrimdışı malları ve deneyimi entegre etmek için iyi bir iş yapmak da gereklidir.

Çin Ticari Federasyon Uzman Komitesi üyesi ve Pekin Ticari Ekonomi Derneği Genel Müdür Yardımcısı Lai Yang, Süpermarket+Mağazası’nın kapsamlı hizmet işlevinden tüketici pazarının ana hizmet işlevleri ile bunun Ticari ve alışveriş işlevi olarak bir eğlence ve eğlence kültürel deneyimine dönüştü ve Hesheng ticari altındaki ticari projelerin deneyim tüketimi ve boş zaman tüketiminin içeriğini daha da yaratması gerekiyor.

MLS Football Jersey