MLS Football Jersey

[Küresel Ağ Kapsamlı Rapor] Ulusal ekonominin önemli bir parçası olarak, iş faaliyetleri modern ekonomik faaliyetlerde önemli bir konuma sahiptir.Dijital teknolojinin iş tirajı ve hizmetleri üzerindeki olumlu etkisi ile dijital iş, Çin’in dijital ekonomisinin önemli bir parçası haline gelen ve yüksek hızlı kalkınma döngüsünü başlatacak, sürdürülebilir kalkınma ile bağımsız bir endüstriye dönüştü. .

Son zamanlarda, Öngörü Endüstri Araştırma Enstitüsü ve Zhongguancun Big Veri Endüstrisi İttifakı, “China AI Dijital İşletme Endüstrisi Outlook 2021-2025” raporunu ortaklaşa yayınladı (bundan sonra bir sistem analizine atıfta bulunulan bir alanda ve yapay istihbaratın entegrasyonu ve geliştirme eğilimi yürütüldü. Teknoloji ve iş formları, endüstriyel zincir formları, pazar büyüklüğü, geliştirme modeli ve bilim ve teknoloji gibi tipik hizmet sağlayıcılar.

Çin’in dijital işi ölçek etkisini gösterir ve temel endüstri zinciri başlangıçta oluşur

“Rapor”, dijital ticaretin, yapay zeka ve iş yükseltmeleri bağlamında yeni endüstriyel form gibi sürekli penetrasyona dayandığına dikkat çekti. Tüketici Emtia İnovasyonu, Üretim Optimizasyonu ve Tedarik Zinciri İşbirlikçi Endüstriyel Yapısal Sorunlar.Salgın tarafından tanıtılan Çin’in dijital ekonomisi 2019-2021’den itibaren gelişti, dijital iş endüstrisinin ölçeği hızla genişledi ve dijital iş içeriği, dijital tedarik zinciri, dijital hizmetler ile temsil edilen dijital iş zinciri Yavaş yavaş oluşur.

Rapor, 2021’de ülkemdeki çekirdek iş zincirinin piyasa büyüklüğünün 166.3 milyar yuan’a ulaşacağını ve 2025’te ortalama%38,6’lık bir büyüme oranı ile 618.8 milyar yuan’a ulaşması bekleniyor.Dijital ticaret, internet perakende satışından sonra iş ekolojisinin önemli bir biçimi ve gücü haline geliyor.

Yapay zeka ve dijital iş ekolojisi entegrasyonu hızlandırarak yeni bir iş formu yetiştiriyor

Yapay zeka tarafından çekirdek olarak hızlandırılan teknoloji inovasyonunun entegrasyonu ve üretimi ve dijital iş ekolojisi teknoloji ve birçok faktör tarafından yönlendirildi ve yeni bir endüstriyel form, yani AI dijital işletme doğdu.AI Dijital İşletme Makine Öğrenimi, Doğal Dil, Bilgisayar Vizyonu ve diğer AI teknolojilerine Dijital İçerik Üretimi, Kullanıcı Veri Hızları, Sanal Sahne Genişlemesi, Sanal Müşteri Hizmetleri, Akıllı Öneri, Görüntü Alma ve İşletme işleri yapmak için işlevler dolaşım ve hizmet bağlantıları daha görsel, etkileşimli ve akıllıdır, ürün içeriğini teşvik eder, ürün üretim maliyetlerini azaltır ve ürün dolaşım verimliliğini artırır.2025 yılına kadar dijital ticarette AI teknolojisinin kapsamlı penetrasyon oranının%30’a ulaşacağı ve AI dijital ticari pazarının büyüklüğünün 185.3 milyar yuan olabileceği tahmin edilmektedir.

Rapor, Çin’in AI uygulama performansı, Nesil AI ve birleştirilmiş AI tarafından temsil edilen yapay zeka gelişen teknolojinin en artan potansiyele sahip olduğuna ve Çin dijital iş zincirinde önemli bir uygulama teknolojisi yığını haline geleceğine inanıyor.Teknolojinin uygulanmasında, yerli yapay zeka kurumsal bilim teknolojisinin tipik bir temsilcisidir.

Çin’de, XingPu teknolojisinin bilim ve teknolojisi ilk olarak AI teknolojisi üretmeyi önerdi ve “üretimden” tüm endüstri zincirine genişlemek için kombine AI teknolojisi ile birleşti.Maliyet azaltma ve verimliliği ve görselleştirmenin iş özelliklerinde önemli bir avantaja sahiptir. İçerik Oluşturma yüksek, üretim verimliliği düşüktür ve engebeli, belirsiz bir anlayış ve diğer problemlerde. Şecere tabanlı tüm ürünler için AI desteği genellikle AI multimedya üretim teknolojisine dayanmaktadır, geleneksel ürünler hızla görselleştirme, güçlü etkileşim, iş içeriği, ürün ekranının derinlemesine dönüşümü oluşturabilir, ihtiyaçları karşılayabilir Çok ürünlü senkron dönüşümün, deneyim-iç içe geçme entegrasyonunun dijital bir iş modelini oluşturan.

Bilim ve teknoloji de dahil olmak üzere AI dijital ticari hizmet sağlayıcıları, AI dijital iş ekosisteminin ana katılımcıları ve AI dijital iş ekosisteminin çekirdeğidir. Ticari işletmeler vb.

Çin’in AI dijital iş piyasası modeli başlangıçta ortaya çıktı ve ilk kademenin avantajı açık

Rapor analizine göre, ülkemin AI Dijital İşletme Pazarı’ndaki önde gelen şirketler esas olarak AI dijital iş içeriğine ve AI dijitalin tam yaşam döngüsüne katılan önde gelen AI Dijital İş Çözümleri Sağlayıcıları ve Ticari Devlerdir. Hizmetler, önde gelen teknoloji ve AI, AI+DT, AI+Big Veri gibi ileri yapay zeka teknolojilerinin gerçekleştirilmesi. Yapay zeka teknolojisi, AI dijital iş ekosisteminde uzun bir iş derinliğine sahiptir.

Yapay zeka dijital iş içeriği alanında, bilim ve teknoloji ve cloudinary gibi şirketler sektör liderlerinde bulunmaktadır.Bunlar arasında, XingPU teknolojisi, AI teknolojisi portföy yetenekleri ve AI görsel mühendislik özelliklerine sahip dijital iş içeriğinin avantajlarına sahiptir ve iş senaryoları ve verilerin engelleri vardır.

AI dijital hizmetleri alanında, Science and Technology ve HKUST XUNFEI gibi şirketler endüstrinin liderinde bulunmaktadır.Bunlar arasında spektrum teknolojisi bağımsız bir terminal kanalı vardır ve iş senaryosu zengindir ve mükemmel bir entegre çözüme sahiptir.

AI dijital iş ekolojisi keşif aşamasındadır ve önde gelen şirketler çoğu piyasa kaynağını işgal etmek için teknoloji ve veri avantajlarını kullanabilir.Daha fazla kullanıcı ve daha fazla veri ile, önde gelen şirketler AI motorlarını ve algoritmalarını büyük ölçüde iyileştirebilir, bu da rekabet avantajlarını daha da pekiştirecek ve yeni katılımcılar için yüksek engeller oluşturacak.Buna dayanarak, AI dijital iş ekolojik pazarındaki mevcut önde gelen şirketlerin, gelecekte rakiplere göre teknik avantajlarıyla sektöre liderlik etmeye devam etmesi beklenmektedir.

AI Digital Business, “Yuan Kozmik” ve “Yeşil Çin” in temel bileşimidir.

Rapor, yapay zeka ve dijital ikizlerin Yuan evreninin gelişiminin temel teknolojileri olduğuna inanıyor.Şu anda Meta, Roblox, Tencent, Studios teknolojisi ve diğer şirketler ilgili alanlarda düzendir.Örneğin, Çin’deki en eski “otomasyon üreten otomasyon” katılımcılarından biri olarak, zaten açık bir şekilde sızma avantajları vardır ve Yuan evrenindeki uygulamayı oluşturmuştur. büyük tüketim alanı.Yuan evreninin dijital içeriğe sahip üretiminin temel unsurları, işletmeler arasında ticari Yuan evreninin pazar büyüklüğünü ilk kullanabilir.

MLS Football Jersey