MLS Football Jersey

  26 Nisan bu yıl 24. dünyagün.Şu anda, Guangdong Geliştirme Endeksi, Kayıtlı Ticari Marka Hacmi, PCT Uluslararası Patent Başvurusu Hacmi, vb. Dünya Örgütü tarafından Küresel İnovasyon Endeksi’nde ikinci sırada yer alıyor.

  ”Asya, Fikri Mülkiyet Haklarının Ana Motoru haline geliyor.”Başarı.Çin yüksek kaliteli gelişimi teşvik ediyor ve gelecekteki fikri mülkiyet hakları daha önemli hale gelecek.

  Asya güçlü bir fikri mülkiyet motoru haline geldi

  Soru: Bir önceki yıla kıyasla, uluslararası patent başvurularının sayısı bu yıl%1,8 düştü.Bu fenomen hakkında ne düşünüyorsun?

  Deng Hongsen: Patent uygulaması, küresel yeni kronlardan kurtulduğundan beri makroekonomik ortam gerçekten bazı zorluklarla karşılaştı, ancak bu sadece küçük bir düşüş.Küresel fikri mülkiyet uygulamalarının sayısı hala yüksektir.Bence, gelecekte, giderek daha fazla ülke ve bölge fikri mülkiyet hakları için iyi bir iş yapacak.Bu, orijinal sonuçları birleştirecek ve büyümenin bir sonraki aşaması için temel oluşturacaktır.

  Buna ek olarak, Çin’deki patent başvurularının sayısının arttığını ve daha fazla patent uygulamasının dijital teknolojiden geldiğini fark ettik.

  Soru: Asya ülkeleri, PCT aracılığıyla sunulan uluslararası başvuruların%55,7’sini oluşturmaktadır.Bu eğilim hakkında ne düşünüyorsun?

  Deng Hongsen: Asya’nın dünyanın en güçlü fikri mülkiyet motoru haline geldiği görülebilir.Aslında, Asyalı şirketler patentler, ticari markalar ve diğer fikri mülkiyet türleri de dahil olmak üzere yedi yıllık fikri mülkiyet uygulamaları sunmuştur.Bu, Asya’nın sadece bir emtia ve kaynak toplama alanı değil, aynı zamanda bir inovasyon, teknoloji ve dijitalleşme alanı olduğunu göstermektedir.

  Birçok Çinli şirket, koyunlara liderlik eden fikri mülkiyet uygulamalarına başvurur

  Soru: Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü ve Çin’in hangi alanlarında?

  Deng Hongsen: Son 50 yılda Çin, fikri mülkiyet ekosisteminde büyük başarılar elde etti.Çin, patentlerden ticari markalara, tasarıma ve hatta coğrafi markalara kadar çeşitli fikri mülkiyet uygulamalarının en büyük kaynağıdır.Birçok Çinli şirket artık fikri mülkiyet uygulamalarının lideri haline geldi.Örneğin, Huawei, PCT Uluslararası Patent Sistemi kapsamında en fazla başvuruya sahip şirkettir.Bu kazara veya şansın bir sonucu değil, çünkü hükümet fikri mülkiyet haklarına büyük önem verdiği için.

  中国 希望 应对 全球性 自己 的 的 知识 知识 , 即 即 即 即 即 即 即 即 即 即 即 即 不 不 不 不 人 人 人 人 人 人 个 个 个 个 而 而 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该 应该Dünyada güçlü bir pozitif enerji haline gelir.

  Guangshen Hong Kong, yeniliğe elverişli bir ekoloji kurdu

  S: Yeni üretkenliği nasıl anlıyorsunuz?

  Deng Hongsen: Bu iyi ve yenilikçi fikirleri desteklemek istiyoruz.Girişimciler için, bu fikri pazara itmek kolay değil, ama çok zorlayıcı.Girişimciler, piyasayı bulmak için finansman gibi birçok zorlukla karşılaşacaklar, böylece iş geliştirebilmeleri için.

  Sanırım Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü Çin ve diğer ülkelerle işbirliği yapmayı, girişimcileri desteklemeyi, yenilikçi fikirleri olanları desteklemeyi, yeterince fikri mülkiyet becerilerine sahip olmalarını ve uygun bir yenilikçi ekosistem ortamına sahip olmayı umduğunu düşünüyorum, böylece bunlar bunları kullanabilir. Bu düşünceyi pazara koy.

  Soru: Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü tarafından yayınlanan Global İnovasyon Endeksi’nin sıralamasında Shenzhen -Hong Kong -Guangzhou Teknoloji Kümesi, ardışık dördüncü yıl için dünyada ikinci sırada yer aldı.Bu sonuç hakkında ne düşünüyorsun?

  Deng Hongsen: Bu alanın avantajı, Guangzhou, Shenzhen ve Hong Kong arasındaki güçlü kentsel ruhu ve işbirliğinde yatmaktadır.Teknoloji yeniliği tarafından yönlendirilen birçok yüksek teknoloji şirketi ile çok olgun bir inovasyon ekosistemi oluşturdular.

  Shenzhen ve Guangzhou’yu daha önce ziyaret ettim ve Everlasting ve Huawei’nin yöneticileriyle konuşma fırsatım oldum ve yeniliğe büyük önem verdiklerini buldum.Bu şirketler sadece enerji dolu olmakla kalmaz, aynı zamanda inovasyona da büyük önem verirler ve araştırma ve geliştirme için çok fazla fon yatırmıştır.

  Hükümet düzeyinde, hem Guangzhou, Shenzhen hem de Hong Kong inovasyona çok fazla destek verdi.Hükümet sadece uygun bir yasal ortam kurmakla kalmadı, aynı zamanda yenilik ve yaratıcılığa elverişli bir ekosistem kurdu ve girişimcilerin yenilik ve girişimciliği destekleyen birçok hizmet önlemi getirdi.

  Bu nedenle, bu başarıların sadece güçlü girişimciler ve mükemmel yenilikçiler değil, aynı zamanda dip -çekim ve üst düzey tutarlılık ve birlik nedeniyle olduğunu düşünüyorum.

  Honggou oluşuyor

  S: Fikri mülkiyeti nasıl etkiliyor?

  Deng Hongsen: Fikri mülkiyet sisteminin gelişme ile gelişmeye devam edeceğine ve dikkate almaya devam edeceğine inanıyorum.Bence, insan yenilikçilerini ve yaratıcıları fikri mülkiyet sisteminin merkezine yerleştirdiğimiz sürece, bu sistem güçlü olmaya devam edecektir.Yapay zekanın gelişimi insan inovasyonu için bir tehdit olarak görülmemeli, ancak insan inovasyon yeteneklerini geliştirebilecek ve genişletebilecek bir araç olarak görülmelidir.Uygun yasal ve politika düzenlemeleri yoluyla, fikri mülkiyet sistemlerinin insan yaratıcılığını ve inovasyon ruhunu korurken ve teşvik ederken yeni teknolojilere uyum sağlamasını sağlayabiliriz.

  Bazı insanlar yapay zekanın varlığı nedeniyle artık bir fikri mülkiyet sistemine ihtiyacımız olmadığını düşünüyor.Bu görüşe katılmıyorum.Yeniliği teşvik etmek için hala bir sisteme ihtiyacımız var.Genel olarak, yapay zekanın geliştirilmesi, fikri mülkiyet sistemini modası geçmiş yapmaz.

  Soru: Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü yapay zeka gelişiminin fikri mülkiyet hakları üzerindeki etkisi üzerinde ne yapıyor?

  Deng Hongsen: Ulusal ve bölgesel şirketlerin ve hükümetlerin bu karmaşık konuyu çözmesine yardımcı olmak için iki politika aracı paketi yayınladık.İlk araç seti, yapay zeka sorunlarıyla uğraşmaya çalışan amirlere yardımcı olmak için hükümet düzenleyici kurumlar için tasarlanmıştır.Şirket yapay zeka kullanmak istediğinde, hangi fikri mülkiyet sorunları, bu fikri mülkiyet sorunlarını nasıl çözmeleri gerektiğinde başka bir araç takımı tasarlanmıştır.Yardıma ihtiyaç duyanları destekleyebilmemiz için bu iki araç paketini yayınlıyoruz.Geçmişte, dijital boşluklar olduğunu ve yapay zeka boşluklarının da oluştuğunu söyledik.Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü, bu boşluğu destek ve yardım yoluyla getirmeyi umuyor, böylece insanlar yapay zekanın geliştirilmesine katılmak için fikri mülkiyet sistemini kullanabilirler.

MLS Football Jersey