Vokietija patvirtino savo patekimą į “Euro 2024” atrankos etapus, laimėjusi prieš Vengriją 2:0, kai įvarčius įmušė Gundoganas ir Jamalas Musiala. Liverpool vaikų Futbolo marškinėliai Nors Toni Kroosas sulaukė pagyrų už puikų pasirodymą aikštės viduryje, “Barcelona” vidurio gynėjas vėl liko neįvertintas. Tačiau Gundogano svarba nesvetima jo buvusiam komandos draugui Grealishui, Pigūs Manchester City Futbolo marškinėliai kuris paskelbė savo mintis apie 33-ejų metų žaidėjo pasirodymą.

Anglijos rinktinės puolėjas savo oficialioje “Instagram” paskyroje paskelbė istoriją, kurioje gyrė Gundoganą: “Negaliu paaiškinti, koks geras Pigūs Futbolo Marškinėliai yra šis vaikinas, žmogau. Nuoširdžiai, vienas geriausių, su kuriais man teko žaisti [plojimai emoji]”.

PLATESNIS VAIZDAS

“Vienas iš geriausių” – Jackas Grealishas liko sužavėtas buvusio “Man City” komandos draugo Ilkay’aus Gundogano pasirodymo Vokietijoje, kai po Anglijos atsisakymo stebėjo “Euro 2024” iš namų


Gundoganas buvo savo žaidimo viršūnėje ir buvo vienas labiausiai neįvertintų savo kartos vidurio gynėjų. Dabartinėje “Euros” kampanijoje per dvejas grupės rungtynes jam kol kas pavyko įmušti įvartį ir kartą asistuoti, o kartu su Musiala jis buvo pagrindinis Manchester United moterų Futbolo marškinėliai Vokietijos įžaidėjas atakose.

33 metų vidurio gynėjas gali pailsėti paskutinėse Vokietijos grupės rungtynėse su Šveicarija, nes ši jau patvirtino savo dalyvavimą 16-ajame ture.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir