AI haberleri her seferinde,Taze Çevre (SZ 002573, Kapanış Fiyatı: 4.53 Yuan) 17 Nisan akşamı performans önizlemesini yayınladı. 2023’te listelenen şirketlerin hissedarlarına atfedilebilen net kârın bir yıl, bir yıl olması bekleniyor – %65.73 oranında düşüş ~%75.81;Performans değişikliğinin temel nedeni, şirketin önizlemesinden sonra, şirketin ve yılın yıllık denetiminin yıllık denetiminin muhasebecisinin, şirketin satış modeli ve iş gerçek durumu ile birleştiğinde, gelir zaman noktasını analiz etmesidir. Bireysel satış sözleşmelerinin geliri, satışların satışları 2023’te onaylanmayacaktır. Bireysel müşterilerin geçici durumundaki değişiklikler nedeniyle, dikkatli taşıma ilkesine dayanarak.Gelir uyumundaki artış ve artan kredi değer düşüklüğü zararlarından etkilenen şirketin 2023 net karı, bir önceki yılın aynı dönemine göre%50’den fazla azaldı.

Ocak – Haziran 2023 arasında, yeni ortamın işletme geliri: Çevre Koruma endüstrisinin%100,0’ı.

Taze ortamın başkanı, 52 yaşında olan Zou Ai Ai’dir ve akademik geçmişi bir yüksek lisans derecesidir, erkek, 41 yaşında.

Basın süresinden itibaren, taze ortamın piyasa değeri 6,5 milyar yuan.

1. Taze ortam son 30 gün içinde 925.900 adet azalmış ve dolaşımdaki hisse oranı%0.20 azalmıştır;
2. Son 30 gün içinde taze ortamda buzlu araştırmalar.

Her başlık (nbdtoutio) –“Plug -in” açmak gibi!Bu bankanın varlık yönetimi ürününün yıllık getiri oranı%13’e ulaştı ve düşük ve orta risklerde yüksek gelir var mı?

(Muhabir Wang Hanli)

Feragat: Bu makalenin içeriği ve verileri yalnızca referans içindir ve yatırım önerileri oluşturmaz.Buna dayanarak, risk tek başına.