MLS Football Jersey

“Qingming sezonunda yağmur var ve yayalar ruhu yoldaki kırdı …”

Drizzle, Qingming Festivali’nin gelişini duyurdu.Ülkenin her yerinde süpürme mezarının fedakarlıkları nelerdir?Qingming Festivali için yiyecekler nelerdir?Anavatanın güneyden kuzeye Gümrü ve Gıda Kültürüne bakalım.

1. Hainan Eyaleti (Hainan Tavuk Pirinci)

Hainan Eyaleti Çin’in en genç illerinden biridir.Hainan’daki Qingming Festivali’nin fedakarlığının fedakarlığı Chaoshan bölgesine benzer.Chaoshan bölgesi tavuklar, ördekler ve kazı da ifade eder.Meyve ve hamur işleri gibi daha zengin fedakarlık gıdaları vardır.

Hainan Chicken, Hainan lehçesinde birçok yerde yakalanamayan bir yiyecektir.Pirinç topu, birçok Hainan halkının Qingming festivalinde en iyi yiyecek olan domuz göbeği ile fıstık yağına batırılmıştır.

İkincisi, Guangdong Eyaleti (karabuğday, kavrulmuş emici domuz, qingming, pirinç köfte, soğan şekeri kekleri, basit tohumlar, kek kekleri, sebzeler vb.)

Karabuğday, Guangzhou’daki Qingming yemek masasında vazgeçilmez bir mevsimsel sebzedir.Qingming karabuğday kokusu, en akasya!

Foshan bölgesinde, kızartma domuzları vazgeçilmez bir ata kurban ataları da “Hongyun”, “Kırmızı Skin Red Strong” vb. , Aile Uyum ve Büyük Sergi.

Shaoguan halkı taze moxa yaprakları ve yaygın olarak “qingming 粄” olarak bilinen “yeşil” yapmak için kullanılan yapışkan pirinç ve beyaz şeker alırlar.

Zhaoqing Guangning’de, yerel qingming ataların atalarına ibadet etti.

Chaoshan bölgesi yeşil soğan, şeker kekleri ve basit tohumlar arasında popülerdir.Ming Guo Zizhang’ın “Çeşitli Ji” dedi: “Gelgitin soğan şekeri son derece beyaz ve gevşek ve kalıntı yok.”Tingtian neslinden, bugüne kadar takip eden “Puzi tohumlarını” işlemek için “Puzi” geleneklerine aktarılır.

Huizhou halkı atalarını feda etmek için keklerle galip geldi.Yakınsama, Huizhou sakinleri, düğün ve doğum günleri için özel bir besindir.

Guangdong’un kuzey dağlık bölgesinde yaşayan Hakkas, mezarın süpürülen atalarına ek olarak, Hakkas her zaman geleneksel “sebze torbaları” yeme geleneklerini dolaştı.

Üçüncüsü, Fujian Eyaleti (padbread, sarımsak dalları, fare kraliçesi, qingming 粄, sıcak mantar çörekleri, mezar kekleri, ananas meyvesi, qingming kaplumbağa, vb.)

Güney Fujian halkı, kereviz ve pırasa yuvarlanan keklerle popülerdir.Buradaki insanlar rulo ve pırasa keklerinin insanları daha fazla (Heng), hayat daha uzun (pırasa) ve aile şirketinin daha müreffeh çalışmasını sağlayacağını düşünüyor.

Krep gibi, sarımsak dalları da birçok vatandaşın seçimidir.Qingming Festivali’nden başlayarak sarımsak dallarının satışı artmaya devam etti.

Sıçan Ququ, Wuyi Dağı’nın ince işinden yapılmış harika bir atıştırmalık.Qingming’den önce, ihale fareleri toplandı ve mantarlardan, rendelenmiş mantarlardan, rendelenmiş bambu sürgünlerinden, rendelenmiş bambu sürgünlerinden, rendelenmiş et, domuz eti, turşu vb.

Yongding’de bir söz var: “Qingming” yemedim ve Qingming Festivali olarak kabul edilmiyor.Clear 粄 粄 苎 Yaprak adı verilen vahşi bir bitkidir.

İnsanları tetikleyerek yenen qingming meyvesi, bambu, shiitake mantar veya et veya taro ve karideslerden yapılmış “sıcak mantar çörekler” dir.

“Mezar kekleri”, Qingming Festivali sırasında Ningde Fuding’in gelenekleridir.Yeni inşa edilmiş mezarlık da kırmızı yumurta gönderecek.Mezar süpürme aktivitesinin sonu, “mezar kekleri” gönderme aktivitesi çeşitli mezarlıklara koştu ve her çocuk iki veya üç “mezar kek” alabilir.”Mezar kekleri” çağında herhangi bir kısıtlama yoktur.

Fuzhou’da özel olarak yapılan “ananas meyvesi” de “Qingming” olarak da adlandırılır.Fuzhou’daki eşsiz Qingming Festival teklifleri. , fasulye macunu, turp vb.Ananas’ın yeşil yeşil, baharın yeşilliğine ananas verir.

Qingming kaplumbağası, kaplumbağanın şeklinden sonra adlandırılmıştır.Puxian bölgesindeki en belirgin festival.Ciltli pirinç ve fare gülleri ve ılık suyun bir top doldurma olarak pişirilir ve pişirilir.Bitmiş ürün açık siyah, sert ve lezzetlidir.Putian folklor kaplumbağaları, ejderhalar, foenixes ve linhe dört ruh olarak adlandırılır.

düzenlemek

Dördüncüsü, guangxi;

1. Beş -Rolor Yapışır Pirinç.Zhuang bölgesindeki geleneksel lezzet atıştırmalıkları, yapışkan pirinç siyah, kırmızı, sarı, beyaz ve mor olduğu için “siyah pirinç” olarak da bilinir.Her yıl ay takviminin veya Qingming Festivali’nin üçüncü gününde, Guangxi’deki birçok alan üretilir, bu da onu hayırlı ve tahılların bir sembolü olarak görür.

2. Tatlı Şarap Pastası.Mezarı süpürmek için dağa kadar, insanlar sadece ibadetlerini feda etme teklifleri olarak tatlı şarap ve saç keki almak zorunda değiller.

3. vid.Guangxi’nin en ünlüsü vida tozu.Guangxi Eski sözler: Qingming Tornavida Dragon Tekne Festivali Karides, Chongyang Time Tırmanma (Yengeç).Vidalar tüm yıl boyunca mevcuttur, ancak Qingming’den önce sadece çocuğun vidaları en iyisidir ve vidalar Qingming’den önce en güzel olanlardır.Şu anda, vidalar yeşil, büyük, büyük, et ve daha az küçük vidalar, yeşil soğan, zencefil ve soya sosu.

4. Toz buğulanmış et.Qingming’in en temsili yiyecekleri üzerindeki Guilin halkı, Guilin insanlar mezardan geri döndü ve masada bir tencere buğulanmış et vardı.

düzenlemek

Diğer illerdeki arkadaşlar Qingming Festivali ne yiyor?Gelecek makaleleri tanıtmaya devam edeceğim ve ayrıca arkadaşlarımı eklemek için bir mesaj bırakmaya davet ediyorum.

Ben fanmlai yemek pişirme.

MLS Football Jersey