Karanfil morunda mavi ve kırmızı, gri tonlu bir ipucu ile insanlara soğuk ve asil bir his verebilir.Görünüşe göre düşük anahtar, ancak yanlışlıkla çarpıcı moda tutkunları tarafından giyilebilir, doğal olarak baharın en moda rengi olacak.

2. Popüler unsurlar -Romantik çiçek ezme

Romantik ve güzel çiçek unsurları her zaman bahar ve yaz moda çemberinin ana unsurları olmuştur.Pick’in enfes çiçek eteği, muhteşem Orta Çağ ile, şeklinizi eski tarzla dolu hale getirir ve sizi geçen yüzyılın moda merkezine bir saniyede geri çeker.

3. Popüler unsurlar -Flower etek

Çiçek unsurları son iki yılda, özellikle bu yıl Gucci ve Fendi’de şovda görünüyor.

Günlük aşınma sürecinde, küçük işlemeli çiçekler ve hafif örgü malzemeleri olan bazı elbiseler seçebilirsiniz, bu da sizi ferahlatıcı gösterecek ve peri atmosferine sahip olacak.

4. Popüler unsurlar -Smart Streamsu

Çiçekler ve akan püskül öğeleri, isimleri ve güzelliği ile sarhoş olan gerçekten şık unsurlardır.Püskül elemanlarının giyim tasarımında kullanılması, romantik ve çevik duyguları her zaman kolayca kışkırtabilir.İster günlük giyiyor ister akşam yemeği elbisesi olsun, püskül giymek çok güzel.

5. Popüler unsurlar -Peach polen

Kola renginden sonra, bu yıl hızla popüler hale gelen başka bir renk var ve daha sonra büyük bir ivme var.Moda endüstrisinde parlak bir şeftali polenidir ve kuru pembe olarak da bilinir.Bu renk sistemi, biraz cenaze ve çökmekte olan ancak atmak istemeyen bir aşk gibi, aşırı derecede romantiktir.

Bu renkler ve romantik kızları olan insanlar en uygun olanıdır.Sezonun eşsiz tembel pembe lezzeti ile, ilkbaharın başlarında hava ile daha uyumludur.

6. Popüler Eleman -Avcı -arde Hayvan Desen

Her zaman seksi vahşi ile aynı ekranda görünen hayvan deseni ve aynı zamanda bu yıl moda çemberinin sevgilisidir.Bu sezonun hayvan kalıpları artık “yukarı çıkma” ile eş anlamlı değil, ancak her yerde büyüleyici vahşilik sizi yanlışlıkla yakalıyor.

7. Popüler unsurlar -Super büyük çantalar

Gittikçe daha fazla mini’ye ek olarak, sırt çantasının eğilimi artıyor ve büyüyor.Pragmatizmin sevdiği büyük çantalar da moda tadı gösterebilir.Belki hafta içi eşleşemeyecek kadar abartılı olduğunu düşünüyorsunuz, ancak birçok yıldız büyük boy çantanın meraklılarıdır.

Her şeyi çantaya koymayı seven küçük peri için, sadece büyük çantalar tatmin edilebilirse, yeterince sorun yaşamıyormuş gibi yapabilirsiniz. daha da yüksek.

8. Popüler Eleman -Square Kutu Çantası

Kare kutu çantası muhtemelen sadece kızların anlayabileceği ve zarif görünüm kaç ad’in yakalanabileceğini bilmiyor.Görünüşe göre küçük bir kutu kare çok zor, ama içeride gizlenmiş tam bir retro kızın kalbi var.Özellikle egzotik stil dolu kilit, bronz renk ve zarif şekil.