##Bu nedir?Herkes farklı cevaplar verdi.Bununla birlikte, birçok insan modayı T-aşamalı modellerle birbirine bağlayacaktır, ancak bu modeller modanın sadece bir parçasıdır ve bunların çoğu trend rehberliği de dahil olmak üzere trend unsurlarıdır.

Peki modanın gerçek yüzü nedir?

Aşağıdaki yönlerden görebiliriz.

Birincisi: Kültürel Önem

Moda, bu dönemde insanların arayışını ve ibadetini yansıtan bir dönemin kombinasyonu olmalıdır.Moda yeni bir kavram değil, kolay bir ifadedir.

Bu nedenle, moda#, bu döneme ve gelecek nesillere pozitif enerji getirebilecek gayret ve azim içermelidir.

İkincisi: giymenin tezahürü

Moda söz konusu olduğunda, düşünülmesi gereken ilk şey, bir kişinin mizaçını yansıtacak şekilde hangi kıyafetleri ve ne tür çantalar giydiğimizdir.Giydiğiniz kıyafetler veya çantalar arkasındaki hikayeye entegre edilebilir ve insanlar tarafından sevilirse, kalitenizi ve kişiliğinizi yandan yansıtacaktır.

Üçüncü: Zaman Özelliği

O zamanlar ne kadar iyimser olursa olsun, sonunda tarih olacak.Her dönemdeki insanlar farklı ortamlarda büyüdüğünden, renk ve doku arayışları çok farklı olacaktır.

Dördüncü: Katman

Yaşlandıkça ve gelir, moda anlayışınız farklı olacaktır.Örneğin, ilk kez işe gittiğinizde, kasıtlı olarak kıyafet tedarikini takip edebilir, markaya gelirle dikkat edebilirsiniz ve daha sonra size uygun kıyafetleri seçmek için markaya odaklanma hikayesine geri dönebilirsiniz.Bu aynı zamanda farklı durumlar için gerekli olan itici güçtür.

Beşinci: Tolerans

Deniz tüm nehirlere toleranslıdır ve güçlü toleransa sahiptir.

Kültürden kıyafetlere moda var.Bu kelime herhangi bir kategoriye ait değildir, ancak her kategorinin kendi özellikleri vardır.Bu nedenle, moda#, adaleti koruyabilecek güçlü toleransı ve katı zaman gereksinimlerine sahip bir oyuncu olduğu söylenebilir.Moda, sağlıklı yaşamın ve iyimserliğin bir özetidir.Sözde “ikincisi” ni hor görmeyin, ancak herkesin peşinde farklıdır.

Modanın sınırında hak ya da yanlış yoktur, ancak ahlakın benzersizliğini savunamayız ve karşı koyamayız.Bir zamanlar, modaya ayak uyduramazsanız, toplumdan, dünyadan ve insanlardan ayrılacaksınız.Yani çok fazla hayran, çifte gelir, çocuk yok, araba kullanma vb.Giyinme, yemek yemek, uyku, tuvalete gitme vb. Hatta eğilimi karşılar.

İnternet, popüler cep telefonları, BBM, Xiaolingtong vb.Genellikle popüler şeyler gelir ve acele eder ve yakında kaybolur.Yüksek telefon ücretleri ve alternatifler sonsuzdur.Kaç utangaç insan şişman ve şişti ve devam edip bırakamazlar!Bir yabancı olarak kaçamam.Bir sebze ekim oyunu olduğunu hatırlıyorum.O zaman, neredeyse herkes sebze çalma ve dikme deneyimi vardı.Kırmızı topraktan Altın Toprağa kadar çok yorgundular, böylece yemeyi ve uyumayı unuttular, bir güne kadar aniden çok aptal olduklarını buldular.Sanal oyunlar için çok fazla iş ve zamanı kaçıracaklar!

WeChat’in görünümü, birçok QQ kullanıcısının yazılımı kaldırmasına izin verir.Çok hızlı, uygun ve pratiktir.İnsanların yazılımı hızlı bir şekilde kabul etmelerini ve sevmesini sağlar.Aynı zamanda, göz kamaştırıcı, bağımlılık yapan ve kendilerini serbest bırakamayan çeşitli yeni oyun sohbet yazılımı başlattı.Bu nedenle, düşük IQ’lu insanlar, cep telefonlarının en yakın aşk ilişkimiz haline geldiği her yerde görülebilir!

Garip olan şey, gelgit çalkantılı olmasıdır.Böyle bir ortamda, laik dünyadan kim kurtulabilir?Tüm kişi, hızlı eller ve titreyen sesler, daha fazla insanın cep telefonlarıyla geç kalmasına izin verir.Eskiden çok popüler olan arkadaş çevresi artık umursamıyor ve yorumlar sadece bir alışkanlıktı.

Aslında, popüler şeyler soğuk algınlığı gibi iyi değildir, çünkü onlardan kaçınmaktan korkarlar.Belki de yaş, belki de psikolojik sorunlar.Aniden, sözde trendin aslında bir makyaj olduğunu ve çok denilen moda kayan bir bulut olduğunu keşfettim.

Kaç gencin trend ve moda izleyerek#izlediğimizi düşünün, her zaman başkalarının gözünde yaşıyor, ayak parmaklarını nasıl mide mide bulunu ve başkalarını nasıl memnun edeceğini, çevreye uyum sağlayacağını ve kendimizi değiştirmeye çalışmayı düşünün.Sonunda başkaları tarafından tükendik ve kendimizi kaybettik.Son olarak, sadece yalnız bir figür ve pişman bir iç çekiş var!

Moda trendini körü körüne takip ederseniz veya ilk moda trendini takip ederseniz, çok fazla acı ve sıkıntı kaybedeceksiniz.Dünyevi dünyada, sadece sakinleştiğinizde basit hayatın en mutlu olduğunu ve sıradan yaşamın en otantik olduğunu anlayabilirsiniz!