2019’dan beri Lilang, çeşitli tasarımcı ortak serilerini başlatmak için neredeyse her çeyrekte bir tasarımcı ile el ele katıldı.Gelişen sanatçı Nick ile işbirliği yapın, böylece yetişkin erkekler uçmayı unutmaz. Dünya ve ben “yukarı doğru güç” iddiasını yorumluyoruz. Giyim üstün.

Dersler günü, Wang Junhong, Lang’ın işbirlikçi projelerinin planlama sürecini, Brander’ın tasarımcıları ve sanatçıları nasıl bulduğunu ve hatta her bir projenin bütçelerini olay yerindeki güzel insanlarla ayrıntılı olarak paylaşacak.

Lang, yıllar boyunca markada çapraz işbirliği ve sanatsal tasarım yolunda çok şey araştırdı.Bay Wang Junhong, küçük kardeşleri ile paylaştı: Bu davalar bir cetvel gibi.Öğrenme kullanılır ve profesyonellik pazar talebini yüksek oranda eşleştirebilir.

“Orijinal ruha sahip bir ürün oluşturmak” çok önemlidir.Wang Junhong, her tasarımcının yeteneğinin uygun bir platformda çiçek açabileceğine inanıyor ve yaratıcı fikirleri seven herkes bu dönemdeki konumlarını bulabilir.Çin Güzel Sanatlar Akademisi öğrencilerinin Çin ve Amerikan Qi festivalini, ekimini ve insanları yapmanın ve daha güvenle ilerlemenin yolunu getirmeleri gerektiğini vurguladı.”Bunu yapmak için uygun olmadığım konusunda ikna olsam bile ya da çok niş tarzımdan ikna olsam bile, bunu gönül rahatlığı ile yapmaya devam edebilirim.”

Tasarımın tasarımının sosyal sahnede çiçek açmasına izin verin, kendinizi ve ayrıca günlük yaşamda yetiştirmektir.”Çağdaş moda gençleri, üniversite sırasında kendimizi kişisel bir özgeçmiş haline getirmeye çalışabilir ve gelecekteki işyerinde ve pazarda kendimizi hayal edebilir ve simüle edebilir. Bugün nasıl iyi bir hayat alabiliriz?” Hala orijinal niyetini koruyor ve sürekli soruyor.