Bu dizi, “keşif” in nihai anlayışı ve ifadesidir, dünyayı keşfetmek, zihni keşfetmek ve Moschino’yu keşfetmek.”Şeylerin Kaybı”, yoğun yaşamdaki gerçek ve orijinal kalbi kaybeden, modern şehirlerin koşuşturmacasından uzak, zihin yerini araştıran ve “kapsamlı iç özgürlük” bulur.

Geleneksel terzilik artık deforme olmuş, yapısökülmüş ve daha sonra yeniden yapılandırılmış yerleşik kurallara ve sınırlara bağlı değildir.Franco Moschino’nun stil kuralları yırtıldı ve Fur daha ilginç bir şekilde gerçekleştirildi.Şehirden kaçış ve İtalyan köylerinin kostümlerini ve orman vahşi doğasını giyen gerçek bireyler, kalbinin huzurunu sürekli olarak alan yeni bir girişimdir.

Moschino’nun geçmişi, anlık ve hafızası Franco’nun ruhunun sürekli bir mirasıdır.1990’larda baskı desenleri: Barış Çiçekleri, Futbol, ​​İronik Pizza Boyalı, İtalyan Üretimi, Tutarlı.

Deformasyon tasarım trençkot, iç çamaşırı stili ve diğer kıyafetlerin “dikişi” yeni bir stil yaratır.1992 ilkbahar ve yazında, “hayatta kalma” temasına sahip ceket tasarımı şimdi her iki kentsel yaşama da uygulanabilir.

“Gizim kırıldı ve giyim artık cinsiyetle sınırlı değil.” elbise.Kutunun şekli Moschino Love Heart olarak tasarlanmıştır, yani “Sevdiğiniz şeyi yapmalısınız” anlamına gelir.

Moschino, izleyicilerin algısı ve yeni bilişini veren şovu enjekte etti.Temel olarak, bu Moschino.

Daha fazlasını görüntülemek için sola ve sağa kaydırın

Dsquared2

Milano’nun uzun tarihinde, ikonik kırmızı kadife perde yavaşça açıldı ve arka plan müziği Prens’in “LoveSexy” dönemindeki tuhaf yere karıştı. Cesur ve abartılı drama.

Modeller tek tek ortaya çıktı ve tiyatro aşaması ve koridor bir üst geçidine dönüştü ve bizi D2 dünyasına götürdü.

DSQUARD2 2025 İlkbahar ve Yaz Serisinde, İkiz Yaratıcı Ustalar Dean Caten ve Dan Caten’in yeni yorum markasının harika ve çeşitli avant -garde estetiği onu “sıcak ve sıcak” hale getirdi.

Daha fazlasını görüntülemek için sola ve sağa kaydırın

Zarafet ve öncü, yumuşaklık ve güç, Dsquared2 cilalı füzyon ikili muhalefet özellikleri, beklenmedik ve son derece seksi karışım ve eşleşen başyapıt serisini plastikleştirmek için.Bunlar arasında, sanatçılar, spor sağlığı generalleri ve estetik gibi birçok grup serbestçe monte edilir ve şiir salonlarını, güreş ittifaklarını ve hayal gücü sahnelerini birleştiren yeraltı sahneleri.

Bu çeyrek, her zaman olduğu gibi özgürlük özgürlüğü ve çeşitliliği, Dean ve Dan’ın tercihlerinden ve marjinal moda alt kültürü için çeşitli malzemelerden gelir, kumaşları ve malzemeleri yenilikçi yöntemlerle yeniden şekillendirin ve çeşitli yaratıcı detaylar …

Daha fazlasını görüntülemek için sola ve sağa kaydırın

Işık şifon, tüm vücudu bir şiir gibi istifledi ve sıkı bir kayışa maruz kaldı veya korse yaklaştı.Denim malzemesi lateksin lateks dokusuna türetilir.Asimetrik perspektif yeleği, geometrik siluetin vahşi ve yumuşak derisi arasındaki hassas gerilimi dengeleyen tabaka basıncı ile muamele edildi.

Dantel bacağın etrafında ve ceket sabitlenirken cilt izleri ortaya çıkıyor.Geniş omuzlu takım elbise ve geniş kat pantolonlar 1980’lerin işyeri tarzında referans verilir ve lokomotif deri ceketler ve kalın soluklu perçin erişte ayakkabısı kombinasyonu da bu moda karakterin farklı bir gece niteliğine sahip olduğunu ima eder.

Daha fazlasını görüntülemek için sola ve sağa kaydırın

Bu serinin renk diski, arzuya dayalı yumuşak şiiri gösterir.Rouge Tozu, Toz Grisi ve açık mavi, şifon ve lateks gibi yarı saygın malzemeler arasında bir gerilim hissi gösterir.

Bu serinin sorgulamasıyla, orijinal kısıtlamanın ince hareketi, profesyonel güreş hareketini kapsamlı bir şekilde kucaklayan muhteşem abartılı bir stile dönüştü ve yanlışlıkla büyüleyici görsel dilini (belki kasıtlı mı?) Vücudunuzu, eti yapıştırın tamamlandıİnce şortlarla … bu sporun uyaranını ve cilt teması tercihini övün.

Daha fazlasını görüntülemek için sola ve sağa kaydırın

Dsquared2 2025 İlkbahar ve Yaz Serisi, sevecen ve vicdansız seksi, hevesli bir şekilde özgürlüğü ve çeşitliliği kucaklamak için övgü.

Brunelocucinelli

Dünyanın en iyi lüks markası Brunello Cucinelli, “Cashmere Kralı” olarak bilinir, Milano’daki 2025 İlkbahar ve Yaz Erkek Giyim Serisini yayınladı ve çağdaş zarafeti “Born I” temasıyla açıkladı.

Marka tonuna devam eden bu sezonun çok sayıda unsuru 1980’lerin gelgitine geri döndü ve doğal kumaşların klasik mat etkisi, gerçek ipek veya harmanlanmış ipek ile kaynaştı. .

İlkbahar ve yaz serisi hakkında konuşurken, renk modanın ilk izlenimidir.Bu mevsimin, greyfurt, papaya ve zerdeçal gibi pembe renge sahip nötr bir tona dönüştürülür. Derin derin kahverengi ve zengin kabuğun rengi çok farklıdır ve birbirleri ilginçtir.Bu sezonun kıyafeti de kiraz çiçeklerine, krema ve açık maviye, renkli yaz tarzı getiriyor.

Çeşitli dokuma yöntemleri, yeni ince kukla ve keten iplikçikleri, hafif örme t -shirts ve top gömleklerinden tercih edilen Malfilé yumuşak pamuklu hırkaya kadar yorumlar.

Tenis için tasarlanmış kapsül serisi için yaz baskısı başlatıldı ve Golf Kapsül Serisi eklendi.Brunello Cucinelli, kendi zarif unsurları ve gündelik moda özellikleri ile yorumlanır, böylece erkeklerin rahat tarzı için hayati olan bu iki spor stili ferahlatıcıdır.

Aksesuarların kullanımında, Brunello Cucinelli’nin enfes işçiliği ve seçilmiş malzemeleri, şeklin ayrıntılarını daha hafif ve rahat hale getirir.Kenevir ayakkabılarının gömülü benzersiz dokuma üst ve ip yeni bir görsel ilham getiriyor.Spor ayakkabılarının tasarımı geleneksel tarzı terk eder, koni tasarımını benimser ve ultra ışık ve rahat boş zaman stili ile rahat 70’lerin stilini sürdürür.

Daha fazlasını görüntülemek için sola ve sağa kaydırın

Erkeklik ve rahatlama, çağdaş zarafeti yorumlamanın, stilin nihaiini takip etmenin ve sürekli evrimin doğasını şekillendirmenin anahtarıdır.Brunello Cucinelli bir kez daha şimdiki zaman algılamak ve uyum özgürlüğünü yorumlamak için modayı kullanıyor.