Southern Daily News’un (Muhabir/Xu Yanhe) tanıtımı Kentsel iş canlılığı ve tüketici çekiciliğinin tanıtımı.Eksik istatistiklere göre, bu yılın ilk çeyreğinde, Shenzhen’in 92 yeni yerli ve yabancı markası, aynı dönemde ilk olarak 2023’teki aynı dönemle karşılaştırıldığında.Bunlar arasında 16 ulusal marka, 34 Güney Çin markası ve 42 Shenzhen Brand ilk mağazası var, bu da Shenzhen’in ticari etkisi ve radyasyonunun hızlı gelişmesini yansıtıyor.

  Alışveriş merkezi marka mağazaları için ilk tercih oldu.Bu yılın başlarında açılan Qianhai Yifghui, 35 Marka ilk mağazası getirdi.

  Uluslararası marka düzeni hızlandı.İlk çeyrekte, Shenzhen’de yeni açılan uluslararası markaların sayısı önemli ölçüde arttı, 19’a ulaştı, esas olarak giyim perakende markaları ve catering markaları için%20’den fazla.

  Son yıllarda, Shenzhen’deki yeni catering markalarının sayısı bu yılki popülaritesi devam etti. , 53’e ulaştı.Bunlar arasında, çay pişirme pisti çok göz alıcıdır, yüksek ve karakteristik bir gelişim trendi gösterir.Örneğin, Ruixing Coffee ve Moutai, Shenzhen’deki ilk “Dört A8 Sekiz” tema mağazasını açtı.