Yoldan geçen, gürültü, Kore tarzı muhtemelen bizim için en uygun olan stillerden biridir.

Aslında, Summer Leisure Wear, moda tutumunu ve farklılığını gösterebileceğiniz günlük bir maç seçmek için bir rahatlık, özgürlük ve moda duygusu getiriyor.

Bugün, Kailin size süper yüksek olan Koreli kızların günlük eşleşmesini getirecek!

T -Shirts, en pratik ve en yansıyan tek öğeler olarak, her kızın birkaç parçası olacaktır.Bu yıl, T -Shirt uzun etekleri denemek isteyebilirsiniz.

Siyah ve beyaz Kısa Etek, ön taraftaki küçük yarıklar uzun bacakları ve dantelli figürleri vurgulayabilir.

Gömlek pratik ve rahat, doğal ve basit mavi ve -beyaz dikey gömlek etek, gevşek şekil daha rahat ve toleranslıdır, kemer, ertelemeyen bele bölünür.Mor tuval omuz çantası, genel renk daha parlak.

Mavi arka plan büyük sarı çiçek gündelik gömlek, düğümlü bir çift yünlü yüksek kot pantolon ile daha cömert ve seksi.Tüm vücut hem entegre hem de beyazdır, üst vücut karmaşıktır ve alt gövde basittir ve kırmızı ayakkabılar yanar.

Kendi serinliği ve ferahlatıcı hissi ile küçük beyaz gömlek kot pantolon.Beyaz pamuklu kumaş dokusu, rahat gevşek küçük üst, sessiz prenses fan, ince ayak 9 -nokta saç kenar kot pantolon, bacakların şekli için küçük bir gereksinim, sandaletli mor kelimeler, bacakları kolayca 10 cm gerdirir.

Pamuk dokusu, gündelik uzun etek, olağanüstü konfor ve serinlik, parlak renkler daha da farklıdır.Turuncu Camisole uzun elbise, örme ve pamuk ekleme, parlak canlılık, gururlu ve güzel kolları ve omuzları ve boyun çizgilerini vurguluyor.

Mango sarı sıcak ve sıcaktır, adil ten, küçük kare önde gelen rahat uzun etek, kısa süreli ve düz etek tasarımı ile.

Black Slim Bant Uzun Elbise İçeride Işık ve Karanlık Kontrastı sıkıcı görünmeyecek, ince eteğin tasarımı yanlışlıkla büyüleyici ve soğuk ve muhteşem bir şekilde ortaya çıkacaktır.

Kırmızı taraf, coşku ve beyaz olan rahat bir elbiseye liderlik eder ve beyaz çapraz dal, renk seviyesini ayıran, ferahlatıcı ve rahat bir sandalettir.

Beyaz kabarcık manşon gevşek küçük üst, eğik omuz tasarımı da bu yıl kapalı unsurlarda çok şık bir seçimdir, yüksek bel Bermu büyük şortları, uzun veya küçük bacakları olan kızlar için daha uygundur. karışım.

Sakin ve yakışıklı olan birkaç kişi yoktur. renk.

Süper gevşek ve uzun t -shirt etek, spor tembel, siyah baba sandalet bu yıl şık ve şık bir gelgit.

Kiraz Kırmızı Ezilmiş Çay Dinlenme Etek, Neredeyse Herkesin Hakka Dili, Bel V ​​-Neck Tasarım şekli optimize ediyor.Güneş gözlüğü ve Roma sandaletleri ile rahat ve rahat.

Kısa etek ve şort t -shirts, genç canlılığı gizleyemiyor.Spor siyah şort, pembe uzun süreli kazaklarla eşleştirilmiş küçük beyaz ayakkabılar, bükülmenin ön tarafı çok rahat olmayacak, ilk bakışta iyi bir figür gösteriyor.

Meyve yeşil artı beyaz, taze soğutma, kısa etek uzun bacaklı küçük kız kardeş, beyaz t -shirt mektup baskısı için iyi bir seçimdir, kaba değil.Küçük kısa çoraplar da bu yıl gelgit seçimidir.

Temiz ve gevşek beyaz etek, küçük kızlar ve elma şeklinde figürler, mavi ve beyaz şerit kayış yamaçları ve sandaletler, doğal bahçe rüzgarları ve vücut ve bacak şeklini değiştirme için uygundur.

Siyah askı serin bir kişiliğe sahiptir ve mavi gündelik kot pantolonları bacak şeklini değiştirmek için kaldırılır.

Siyah askıya alınan uzun elbise, oturan bel ve kapalı -omuz enerjisi, zayıf gövdeyi önlemek için en önemli derecedir, kahverengi sandalet küçük beyaz çanta ve boş zaman doğal olarak zarif mizaç gizleyemez.

Beyaz yüksek -waisted rahat şort, güzel ve pratik, Sky Mavisi Yarı -T -shirt ve düğüm elemanı, küçük seksi doğru.

Mavi -Gray Baskı Kısa Elbise, bel puf eteği iyi bir figür getiriyor ve çok sevimli ve tatlı küçük kız için daha uygun.

Sıradan mavi kısa gömlek, ince mavi 9 nokta kot pantolon, hafif katmanlı, mavi ve serin, yaz çok uygun ve çok rahat.

Bir omuz mavisi, dikey elbise, küçük bir yağ düğmesi tasarımı da çok yaygındır.

Bu makale başlangıçta Kral Katherine Katherine tarafından yaratılmıştır ve yeniden basılması kesinlikle yasaktır.

Makalemi beğendiyseniz, isterseniz bana bildirin, “~

Günlük Güncelleme, Modayı En Genç Kardeş, Aynı Platformun Aynı Platformu [Kailin King Katherine]