MLS Football Jersey

26 Nisan’da, Gaobian’ın yürüyüş eğitim üssünde, Hebei eyaleti, şehrin 1 numaralı anaokulu 2024’te “Renkli Spor Eğlencesi” ebeveyni -çocuk spor toplantısının mutlu bir açılışını düzenledi.Etkinliğin amacı, ebeveyn egzersizi yoluyla sağlığın güzelliğini ve egzersiz sevincini deneyimlemektir.

Oyunların Açılış Töreni (Fotoğraf Wang Yin)

Her sınıftaki çocukların yaş özelliklerine göre, parkın dikkatle “ip rengi uçan”, “küçük yönetme” ve “kaya tırmanma oyuncusu” gibi 8 oyun sporu tasarladığı bildirildi. Ebeveynlerle, aktif olarak katılıyor ve kareye gülüyor.

Baba ve Oğul “Rock Tırmanma Mandarin” projesine katıldı (Fotoğraf Wang Yin)

“Genellikle çalışıyorum, bu yüzden çocuklara eşlik etme zamanı sınırlı. Bu yüksek kaliteli arkadaşlık sağlık ve mutluluk kazandı.”

Gaobo Mağazası’ndaki ilk anaokulunun başkanı Zhang Hehong, şu anki çocuk ebeveyni spor toplantısının Gaobeidian Dağcılık Eğitim Üssü’nde seçildiğini, bu fırsatı memleketlerini daha iyi anlamalarını ve deneyimlemesini sağlamak için kullanacağını söyledi. Dağcılık Kampanyaları Cazibesi.Tırmanma sürecinde, çocuklar da sıkı çalışma ruhunu geliştirdiler ve olumlu bir kişilik geliştirdiler.

Çocukların Tırmanma Spor Sahnesi (Fotoğraf Wang Yin)

Ödül Sahnesi (Fotoğraf: Wang Yin)

MLS Football Jersey