Egzersiz kilo verebilir, birçok insan bilir.Bununla birlikte, egzersizin sağlık üzerindeki etkisi, egzersizin diğer faydalarını daha fazla egzersiz yapmak ve daha fazla terlemek için ilham verebilir.

1,Egzersiz kalp için iyidir

Egzersiz, kalp ve kardiyovasküler sistemi daha güçlü hale getirir ve kalp daha fazla kan çıkarır ve kalp atış hızı statik bir durumda azalır.Bir süre sonra, vücut da adapte olmaya başlayacak, nefes daha kolay hale gelir ve egzersizin neden olduğu ağrı azalır.Birkaç hafta veya ay sonra, vücut daha verimli olacak ve kaslar daha güçlü ve daha esnek olacaktır.

2,Egzersiz ile kilo kontrol edebilirsiniz

Birisi aşırı kilolusa, düzenli egzersiz ve sağlıklı diyetten yararlanabilir.Yorulu egzersiz sırasında, ofistenden daha fazla yanan kalori vardır.Yakma kalorileri kilo azaltabilir.Kalorilerin ve kilo kaybının etkinliğine ek olarak, günlük egzersiz kasları düzenleyecek ve vücut yağını ortadan kaldıracak, karın yağından ve rahat ciltten kurtulacaktır.

3. Egzersiz Enerji Getirin

Her hafta düzenli egzersiz yapan insanların yorgunluğu büyük ölçüde azalacaktır, ancak genel enerji ve dayanıklılık artacaktır.Hareket kan akışını artıracaktır, böylece oksijen ve besinler hücrelere ulaşır ve günlük iş ve yaşam için enerji sağlar.

4. Fitness, kişilerarası ilişkiler kurmaya yardımcı olabilir

Egzersiz ayrıca kişilerarası ilişkiler veya arkadaşlarla birlikte yürümeye yardımcı olabilir.

5. Egzersiz hastalıkları önlemeye yardımcı olabilir

Egzersiz ayrıca kalp hastalığı, hipertansiyon, yüksek kolesterol, tip 2 diyabet, artrit ve osteoporoz gibi birçok hastalığı ve sağlık durumunu önlemeye veya yavaşlatmaya yardımcı olabilir.

6.Egzersiz zekayı iyileştirebilir

Egzersiz, beyindeki nörotransal 5-hidroksilidin içeriğini arttırır, hafızayı artırabilir ve egzersiz, yaşlıların bilişsel yeteneğinde düşüşü azaltabilir.

7. Spor insanları iştahı daha iyi hale getirir

Kas yakma kalorileri, daha fazla kaslara sahip olmaktan daha fazlasıdır.

8,Spor stresi ortadan kaldırabilir

Egzersiz stresi azaltabilir ve depresyon ve kaygıyı önlemeye yardımcı olabilir.Sık egzersiz, kortizol ve adrenalin gibi stres hormonlarını azaltabilir.

Egzersiz yapmaya başladığınızda tek hedef olarak kilo kaybı almayın.Tabii ki, kilo kaybı egzersizin faydalarından biridir, ancak egzersizin faydaları sağlığa birçok faydadır, zihin daha keskin, daha az baskı ve daha sağlıklı olacaktır.

Uzun vadeli egzersiz yapılmamasının zararı

1,Zayıf sindirim.Oturma, uzman olmayan ve sağlıksız diyet sindirim sisteminizin zayıflamasına neden olur ve gastrointestinal hareket yetersiz olacaktır ve kabızlık sorunu takip edecektir.Uzun vadeli, sindirim fonksiyonunu etkileyen gastrointestinal motiliteye geçmez ve hazımsızlık, iştah kaybı, şişkinlik, ishal ve kabızlık gibi sindirim sistemi sorunlarına neden olmak kolaydır.

2,Insomnia’nın hafızası iyi değil.Egzersiz eksikliği, birikmiş basınç iyi serbest bırakılamaz, olumsuz kaygı ve depresyona neden olabilir ve düşük kaliteli uyku doğrudan hafızanızı etkileyecektir.

3,İnsanların beynini yetersiz kan kaynağı haline getirecek, beyin oksijen arzının ve besin maddelerinin azalmasına, insan vücudunun zayıflığını, uykusuzluğunu, hafıza kaybını artıracak ve yaşlı demanstan muzdarip olma olasılığını artıracaktır.Kısacası, uzun vadeli uzman olmayanların insanların yaşamları üzerindeki etkisi çok büyüktür, bu sadece fiziksel sorunlara neden olmakla kalmaz, aynı zamanda psikolojik sorunlara da neden olur.Bu yüzden sık sık egzersiz yapmanız önerilir, hayat egzersizde yatar!

4. Toksinler birikir.Egzersiz, insan vücudunun terlemesine yardımcı olabilir, böylece vücut toksini uzun süre egzersiz yapmazsa, vücudun toksinleri biriktirmesi muhtemeldir ve kabızlık gibi sorunlara neden olmak kolaydır. Kötü nefes ve koyu ten.

5.
Kalp
Akciğer fonksiyonu azalır.Egzersiz, hastalıkları önlemek ve tedavi etmek için iyi bir tariftir.Uzun bir süre egzersiz yapmazsanız, uzuvlarınız yavaş yavaş azalır ve bu nedenle kardiyopulmoner fonksiyon yavaş yavaş bozulur.

6.Eller ve ayaklar esnek değildir.Vücutta uzun süre kalsiyum kaybetmek kolaydır, eller ve ayaklar yavaş yavaş katı olacaktır, etkiyi etkileyecek ve osteoporoz ve osteopolojiler gibi ortopedik hastalıkların insidansını artırabilir.

7. Tembel egzersiz zekayı azaltabilir.Egzersiz de IQ’nun belirlenmesinin önemli bir yönüdür, ancak IQ’yu kesinlikle sağlayamaz, daha fazla egzersiz normal beyin fonksiyonunu korumak, beynin verimliliğini artırmak ve insan entelektüel gelişimi üzerinde büyük bir etkidir.İnsan zekası seviyeleri iki kategoriye ayrılabilir: katı zeka -akış zekası, genellikle göçmen istihbaratını biriktirdiğimiz ve hızlı bir şekilde çözmediğimiz anlamına gelir. Bu sıvı zekası önemli ölçüde azalacaktır.

8. Uzun vadeli isteksizlik kas ağrısına, boyun sertliğine, baş ağrısına ve baş dönmesine neden olacaktır.

9. İnsanların kan damarı kan kapasitesi azalmasını, kalp fonksiyonunun kaybını, orta ve yaşlı insanların kalp hastalığını arttırmasını ve orta ve yaşlı insanlarda önceden ortaya çıkmasını sağlayın.

CanlıAile egzersizi güvenli ve konforlu bir yoga paspası için vazgeçilmezdir!

BugünBunu herkes için tavsiye etKatlanır iki renkYoga matı, Çevre Dostu Bozulabilir TPE Malzeme,93 profesyonel kalite testinden sonra, güvenlik sertifikasıVe daha emin!

Bu olup olmadığınıİlip olmayan direnç hala çok elastik, 8mm kendi vücut çizgisini kalınlaştırdı.

Lazer heykel totem stili, güzellik ve kaliteyi birleştiren bir yoga yastığıdır!

En önemlisiŞok emilimi ve sessizKavşakKomşularınız tarafından bulunmanıza gerek yok çünkü fitness sırasında yüksek sesle sesiniz var ve evde şımartabilirsiniz ~

Bu çevre dostu bir malzeme TPE,Hammaddelerin doğal tadını korurken kimyasal bir koku tutun, Gerçekten sağlıklı ol!

Özetlemek gerekirse, TPE’den yapılmış yastık yüksek -end ile eş anlamlıdır.Yumuşak konforu kauçuktan daha iyidir.

VeDönüş esnekliği, aşınma direnci ve kayma olmayanHiç kaybolmaz ve malzeme de çevre dostudur, ancak fiyatı kauçuk minderlerden çok daha düşüktür!Elinizle dokunun ve Duang Duang’ı hissedinÇok q bombardıman ~

Yeni başlayanlar daha fazla dolaşmadan başlar,TPE yastığı en iyi seçimdirTüm minderlerin en uygun maliyetli olduğu söylenebilir.

8 mm kalınlığı çok kalın veya çok ince olmayacak,Süper şok emme fonksiyonu, daha iyi emici darbe kuvveti, Acemiler için belirli bir koruyucu rol oynayabilir!

İster yoga ister canlı bir zindelik olsun, güçlü bir kayma olmayan yastığa sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu söylemek önemlidir.

Bu yoga paspası, kaymaz olmayanlar üzerinde çok iş yaptı,Direnç direncini artırmak için çift taraflı lamba olmayan doku kullanın!

Pozitif: Profesyonel ve İnsan Vücudu Tersine Durdur: Elipse Matris Tasarımı, Güçlü Arazi Emilim!

Siz “döndürür, atlama, durmuyorum ~” aşağı kaymayacağınız, daha anormal olan şey, daha çok terlemeyi terlemenizdir!

Bu şekilde, bizi “Liu Genghong Kız” ı daha güvenli ve daha güvence altına alabiliriz ~

Çok terlememiz bile endişelenme!Sadece ıslak havluyu nazikçe ovalayın ~

İyi bakımAşağıdaki şekilde hiçbir durum olmayacak!

Yoganın acemi için, ne ölçüde gelişmiş hızımızı yavaşlatacağını bilmiyorum!

Ve ön hat rehberi, şekli ve fitness hareketlerini daha iyi düzeltmemize yardımcı olur!

Mizaç tercih edilir ve harika benliğin tadını çıkarabilirsiniz!Çift eleştirel kritik.İster kendiniz kullanın, ister arkadaş göndermek için, en iyi seçimdir!

Ana şey çok uygun!

TPE malzemesi çok hafif.Kayış koluna koy, gittiğinizde uzaklaşın, süper uygun!