MLS Football Jersey

Sonbahar kıyafetleri moda atmosferi takıyor. Size uygun stil.

1. Top

Sonbahar ceket daha az eşleşebilir?

Siyah düz pantolonlarla bacak şeklini değiştirin, uzun bacaklı bir görme hissi giyin ve pantolon bacaklarını hafifçe bölün.Daha ince buzağılara bakabilirsiniz ve aşınmanın kendisini daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz.

2. Pantolon

Sonbahar pantolonun kot pantolonun çok yaygın olduğu söylenebilir.Seksi yakışıklı giymek ve bunu giymek süper uzun, uzun bacaklarla, uzun bir bacak gibi geliyor.

Gömlek, özellikle küçük bir omuzla eşleştirilir.

3, etek

Sonbaharda örgü elbise başlangıç ​​değer.Ve çok sıcak, sadece sonbahar atmosferi ile değil, aynı zamanda çok pratik ve çok yönlü.

Sadece günlük eşleştirme için değil, aynı renkte bir takım elbise ceketi ile de aşınma için uygundur.

1. Yankı rengi

Renk Yankı giymek için en önemli numara, Koyu gri kazak kazak hırka, kolej tarzı, yaş azaltma ve sevimli dolu, içinde hangi kıyafetler olursa olsun, bir kurtuluş veya basit bir gömleğiniz olabilir.

Küçük bir siyah pileli etek, basit üç primer renk eşleşmesi ile, moda yaş duygusu gerçekten kullanılamaz, bu yüzden canlılıkla dolu, aynı zamanda flört için de uygundur!

2. Genişlik ve İçinde

Dış genişlik ve gerginlik çok ince aşınma becerileridir ve sonbaharda çok ince ve doğaldır., Khaka’nın gevşek orta -uzunlukta rüzgar kırıcı basit ve doğal, süper güzel ve parlaktır ve eşleşmesi daha kullanışlıdır.

Daha uygun stil, ince gömlek, eşleşen kızlar aynı kıyafetlerle farklı duygular getirebilir.

3. Kısa yukarı ve aşağı

Giymek, hayatımızda her gün deneyimlememiz gereken bir şeydir.

Bej kısa kazak ince ve ince, belini vurguluyor ve seksi bir vücut eğrisi giyiyor.Siyah düz pantolonlarla,Kısa ve uzun elbise, kızları daha güvende ve seksi bir şekilde giyebilir.

1. Kazak Örgü+Etek

Mavi mandal süveteri çok güzel, çok tatlı ve eteğin etek de çok gevşek.

Ancak aşınma tarzı tatlılığa yakındır.

2. Kapalı hırka+elbise

Örme bej hırka sessiz ve zarif, basit ve doğal, canlılık dolu, çok sevimli, içeride bej bir elbise, sıcak renk teni çok iyi yapar ve çok akıllı görünüyor.

MLS Football Jersey