Kaynak: BT Times

Yazar: Mao Yu Kaynak: It Times

Bahar ışığının sessizliği ile sıcaklık her gün yükselir ve sıcak güneş, insanların mükemmellik ve parlayan canlılık arzusu ile doldurulur.

İyi bir figür istiyorsanız veya sağlıklı ve profesyonel bir şekillendirme yöntemi istiyorsanız, bu profesyonel fitness blogcularına bir göz atmak isteyebilirsiniz. tüm ağ.

Daha da önemlisi, bu blogcular günlük yaşama dahil edildi, böylece daha fazla insan evde profesyonel fitness rehberliğinin tadını çıkarabilirler.

Zheng Duoyan: Şişirilmiş’den yelek hattına

İlham verici Dönüşüm Hikayesi ve Kore Fitness Blogger Zheng Duoyan, 1966’da doğdu. Koreli Sıcak Anne “ve” Fitness Kraliçesi “.Onun özelliği, kişisel deneyim yoluyla, sağlıklı bir yaşam tarzını savunmak, yaş kısıtlamalarını kırmak ve değişmek isteyen birçok sıradan insana ilham vermektir.

Video stili açısından, Zheng Duoyan’ın erken aşamada video kursu genellikle aile ortamında kaydedilir ve hayranları çok nazik ve işletilebilir hale getirir.

Şimdi, Zheng Duoyan’ın çoğu takım fitness şeklinde videolar kaydediyor ve hareketler düzgün bir şekilde planlanıyor ve sağlıklı ve olumlu bir atmosfer duygusu veriyor.Fitness egzersizleri, neşeli müzik, basit ve kolay -öğrenme hareketleri ve yüksek verimli yağ yakma efektleri olan hayranlar tarafından karşılanır.Zheng Duoyan’ın karmaşık fitness hareketlerini basitleştirmede ve hayranların hoş bir atmosferde egzersiz yapmasına izin vermek için iyi bir ritim olduğunu belirtmek gerekir.

Cumartesi Zoey: Fitness endüstrisinde “Qingliu”

Genellikle B Station Fitness Circle ile karıştırılan hayranlar kesinlikle “Saturday Wild Zoey” e aşina değiller.

Cumartesi günü Zoey, B istasyonunda fitness alanında liderlerden biridir ve Malezya’da doğar ve Çin’in Shenzhen kentinde büyür. Sosyal hesaplar Weibo, Xiaohongshu ve Douyin gibi platformlarda da mevcuttu.

Amerika Birleşik Devletleri’nde, 2019’da özel bir fitness koçu sertifikası aldı. Fitness öğreticisinin profesyonelliği için garanti.

İstasyon B’ye yerleştiğinden, Cumartesi günkü Zoey’in fitness öğreticisi açık bir akış gibidir. Bel ve trapezi dahil.

Zoey’in Cumartesi günü hesabının ana sayfasında, ayrıntılı kurslar listelenir, yoga, pirati, yağ yakma egzersizleri … sadece yeni başlayanlar ve aile fitness sahneleri için uygun değil, aynı zamanda boş zamanlarda germe ve egzersiz için çok uygun.Cumartesi Zoey’in videosu, her fanın güvenli ve etkili bir şekilde egzersiz yapabilmesini sağlamak için eylemi detaylandıracak.Aynı zamanda, Cumartesi Zoey de hayranların kapsamlı bir sağlıklı yaşam tarzı gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için günlük diyet ve kişisel fitness deneyimini de paylaşıyor.

Birçok netizen ile pratik yaptıktan sonra, midenin bilimsel ve etkili ve kolay fitness yöntemleri için başparmak.

Fitness çemberine yeni adım atmış olsanız da, ilk adımı nasıl atacağınızı bilmiyorsunuz, ya da sağlıklı bir yaşam tarzı ve sağlıklı bir figür peşinde koşan, on milyonlarca olan blog yazarı Zhou Sixe Zoey’i izlemeye gelin Hayranlar.

Liu Cenghong: Fitness iken Jaylen’e bak

Bir dizi “Materia Medica” Yağları Seti, 49 yaşında olan Liu Cenghong’un tüm ağı patlatmasına izin verdi, Çin ev evlerini fitness’e götürdü, aerobik yaşamda yumruk attı. Xiaohongshu, Douyin olarak on milyonlarca taraftarın dikkatini çekiyor.

Liu Cenghong’un kişisel özellikleri ilk olarak sadece kıdemli bir fitness antrenörü değil, aynı zamanda şarkıcılar ve aktörlerin çok yönlü bir gelişimi olan bir sanatçı.Onunla en çok işbirliği yapan Jay Chou, “Materia Medica’nın derlemesi” ve bir “ejderha boksu”, basit ve şişman çoklu bir fitness eylemi derledi, fitness öğretiminde eğlence unsurlarını birleştirdi. Yu Le’nin etkisi.

Liu Cenghong tarafından yaratılan “Liu Genghonghong Burning Fuck Egzersiz” serisi, yüksek güç, düşük eşikler ve kolay başlangıçlı hayranlar tarafından seviliyor.Buna ek olarak, Liu Cenghong’un videosunda, ister sıcak germe, kuvvet antrenmanı veya aerobik egzersiz, şekillendirme kursları olsun, canlılık ve tutku ile doludur.Şahsen her eylemi ayrıntılı olarak gösterdi ve ayrıştırdı, eylemin standartlarına ve güvenliğine odaklandı ve egzersizi takip eden her fanın fitness becerilerine doğru bir şekilde ustalaşabileceğini ve egzersiz hasarından kaçınmasını sağlayabilmesini sağladı.

İlginç bir şekilde, Liu Cenghong sık sık Vivi’nin neşeli ve cömert bir gülümsemesi sayısız netizen “iyi canlılık” olarak adlandırdı.Liu Cenghong da zaman zaman yayın yapacak ve pes etmek kolay olan hayranlar için öğretim gösterecek.

Bugün, Liu Cenghong hala fitness pistine bağlı. 10.000’i kırın.Herkese sessizce söyleyin, videosunda zaman zaman iyi bir kardeş Jay Chou olacağını söyleyin.

Pamela: “Uygulama” nı hazırlayın

Küresel fitness patlaması ısınmaya devam ettikçe, Alman fitness ustası Pamela Reif’in adı sağlıklı yaşam tarzı ve verimli egzersizle eş anlamlı hale geldi.Son zamanlarda, YouTube’da yüksek ilgiye sahip bu fitness idolü, YouTube’da neredeyse on milyonlarca hayrana sahip ve ayrıca Xiaohongshu gibi yerli ana akım sosyal platformlarda çok yüksek bir dikkat çekti.

Küçük kırmızı kitapta, Pamela’nın kursları yüksek yoğunluklu aralıklı eğitim, kuvvet antrenmanı, yoga ve diğer sistemik yağ yakma kurslarını içerir.Bunlar arasında, önemli yanan yağ etkisi nedeniyle yüksek -yoğunluk aralıklı eğitim iyi karşılanmıştır.Buna ek olarak, Pamela ayrıca, kalça kaldırma, ince bacaklar, yelek hatları ve kol hattı heykelleri gibi şekillendirilmek isteyen insanlar için bir dizi hedefli yerel şekillendirme öğreticisi tasarladı.Bu kurslar çeşitli grupların ihtiyaçlarını doğru bir şekilde karşılamaktadır.

Pamela’nın video stili de benzersizdir. Vaftiz.Videosunda, her eylem, hayranların doğru bir şekilde taklit edebilmesini sağlamak için ayrıntılı açıklamalar ve kişisel gösterilerle donatılmıştır.Film müziği de çok farklı ve çok dinamik, olumlu bir fitness atmosferi yaratıyor, böylece egzersiz artık sıkıcı değil.

Pamela’nın eğitim yoğunluğu çok büyük olduğu için, birçok netizen çalışırken yorum alanında dedi: “Yoğunluk çok büyük” “bir set gerçekten terli”, “Sister Pa neden oynamakla aynı uyuyor”, neden aynı “Bazı netizenler de bağırdı:” Eğitim geçersiz ve hiç devam edemezsiniz. “